jueves, 12 de diciembre de 2013

La laxticitat per Maria Adam

Hola classe, ara us vaig a penjar informació sobre la laxticitat:

 La laxticitat es pot detectar estirant els dits fins que arriben a la part de darrere de la mà.

 

Però no es d’açò del que us vaig a parlar, jo us vaig a parlar sobre la laxticitat als peus.

 

El cas es que la laxticitat es pot detectar apart de com us he dit abans també es pot detectar quan tens un gran dolor de turmell, et canses quan estàs de peu, al conduir, al passejar . . .

 

Jo us recomane anar a un naturòpata, per que si aneu a un metge normal us pot fer ressonàncies, ecografies i plaques i no trobar-te res.

Una solució per a aquesta malaltia es la següent:

Ficar-se tots els dies arcilla ( estant amb ella 1h i 30min i després aplicar el voltaren ),tomar "kilugen osteopat" tots els dies pel matí amb la llet o el cafè. I quan vatges a la revisió ell et fica la magnetorapia.

També es pot solucionar fent exercissis amb els peus, alguns son els següents :

—Els quadres leus (pies laxos o flexibles) es solen tractar mediant la realització d’exercicis que estimulen la contractilitat dels músculs del peu, como andar descalç por la arena o agafar objectes amb els peus. En molts casos s’utilitzen plantilles adaptades al peu del xiquet.

—Els quadres moderats poden necessitar un tractament corrector basat en la aplicació de yesos, sobre tot en xiquets més menuts en els que es possible encara realitzar correcció de aquesta manera.

—Els quadres severs o els moderats de xiquets majors poden requerir cirurgia. Açò es poc freqüent y casi excepcional que es realitze abans dels 9-10 anys d’edat.

 

Un aspecto important  dels quadres severs del tractament es corregir el sobrepès del xiquet en els casos en els que este s’associe, ja que millora el pronòstic al ser més fàcil la correcció.

 

IMATGES:

Peus Laxos:

 

 



Plantilles Ortopèdiques:




 







No hay comentarios:

Publicar un comentario