lunes, 19 de mayo de 2014

RAFA NADAL CONTRA NODAK DJOKOVIC POR MARÍA FENOLLAR


Alumna: María Fenollar

Profesor: Fernando Beltrán Mir

Materia: Coneixement del Medi
 
 

Crónica: Rafa Nadal contra   NOVAK dJOKOVIC

En el final del masters 1.000 de roma conseguint aixina el que es el seu tercer titul en este torneig . Els dos ultimes edicions caigueren en les mans de Nadal, que hui ha sucumbit davant Djokovic
 

El primer set caigue del costat de Rafa Nadal, que escomençà el partit com un coet trencant molt pronte el servici de Novak Djokovic, pero ya al final d'esta primera manega se pogue vore com el serbio estava despertant, a pesar del renaixer de djokovic, nadal s'impongue per 6-4.
 

El segon set ja fon totalment dominat per Djokovic, donava la sensacio de que les boles del serbio anaven molt mes rapides que les de nadal. ademes, al teniste espanyol li començaven a pesar les cames, finalment djokovic s'impongue per un contundent 3-6.



L'ultim i definitiu set caigue del costat de djokovic per un 3-6. este set fon en tot cas emocionant, i es que quan semblava que Nadal ho tenia tot perdut conseguí un break per a igualar la manega a tres, pero a partir d'ahi Djokovic se posà a jugar a altre nivell i terminà imponent-se.
 
 
Rafa Nadal
 

 Nodak Djokovic
 

 

 



No hay comentarios:

Publicar un comentario