jueves, 20 de febrero de 2014

Excursió a l'Hemisfèric, de Maria Fenollar


Maria Fenollar Castilla



Excursió a l’Hemisféric



El passat divendres dia 14 de gener, vam anar els alumnes de 5º i de 6º a l’Hemisféric, en Valéncia. Vam eixir a les 8:45 del matí i vam arribar sobre les  9:50. El primer que férem, va ser esmorzar, en El museu de les Arts i les Ciències de Valéncia. Després, tot seguit, entràrem, dins del museu i vam fer dos grups, 5º i 6º, a nosaltres ens va atendre un xic anomenat Paco, que ens va ensenyar la saleta del laboratori, qui era Roald Amundsem i el teatre de l’electricitat. El que més em va agradar va ser el teatre de l’electricitat, perque era al.lucinant, tots els aparells que tenia l’espectacle , i Gema la meua companya del viatge, va eixir en l’actuació i els pels dels seus cabells es van alçar poquet a poquet, perque la monitora del teatre li va dir que possara la mà en una bola gegant.

Després de vore tot el que hi havia en El museu de les Arts i les Ciències de Valéncia , anàrem a dinar a un parc prop del lloc on vam estar tot el matí, i ens ho vam passar de por, perque com hi havien unes colines molt inclinades, de dos en dos ens tiràrem agarrats de la mà del company i tots dos ens anàrem rodant tota la colina. Era impressionant!

Però com tota aventura té fi, vam tornar  a Gandia on els nostres pares ens esperàvem emocionats, preguntant per nosaltres, i buscant-nos en l ‘autobús, com van fer quan ens vam anar al principi de la matinada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario