viernes, 28 de febrero de 2014

ÀFRICA: escalus de la seua riquesa

Mentre els mitjans occidentals mostren regularment imatges de la pobresa d'Àfrica, els "invasors estrangers" que es beneficien de la contínua explotació de les seves terres i recursos humans veuen el continent més gran del món com una terra d'oportunitats , mantenint-lo en una situació de terrible vulnerabilidad.África la terra verge , Àfrica el paradís futur , Àfrica el continent explotat , on són les riqueses robades d'Àfrica ?
 Algú pot dir-li als nens de l'Àfrica el que està passant ?
És ben sabut per la comunitat internacional que molts dels conflictes en el continent africà són alimentats pel control dels recursos minerals .
Per als "invasors estrangers" l'aprofitament de la mà d'obra i la terra africana és com guanyar el " premi gros" . Es tracta en definitiva d'una forma moderna d'esclavitud . I aquesta vulnerabilitat porta a pensar en segles d'història d'explotació del continent africà des dels temps de l'esclavitud , sempre per causa dels seus recursos .
Els pocs africans que no han sentit el dolor de l'explotació són els que ara són utilitzats com a líders de l'Àfrica d'avui per tornar a colonitzar el fràgil continent.
Per aixó, com hem parlat a la classe, escapen a Europa a soles per a tindre una oportunitat de vida. I, que tenen que ser, ESCLAUS O REIS DE LA SEUA RIQUESA?DANIELA

No hay comentarios:

Publicar un comentario