domingo, 24 de noviembre de 2013

D'excurció a Gallocanta





Els dies 14 i 15, els alumnes de 5é i 6é ens vam anar d’excursió… ens ho vam pasar molt be perque vam fer moltes coses, acontinuació vos les conte:

De primer, vam eixir des de l’estació d’autobusos a les 08:30, tots estabem molt nerviosos, perque sabiem que anabem a viure una experiencia inolvidable. En l’autobús tot eren crits i sorolls. Com se notava que estavem nerviosos!

La nostra primera parada va ser a un bar de carretera a Barracas, on feia molta de fred i on vam esmolçar, vam anar  al servicis i volta a l’autobús.

La segona parada va ser al Castillo de Peracense. Allí ens van contar coses molt interesants com que el Castell te 3 recints, que durant 30 dies a l’any  uns soldats conviuen entre ells dins del Castell…

La tercera va ser a un parc on vam menjar i alguns vam apadrinar als xiquets / xiquetes de 5è, i com no podía ser d’una altra manera …. A l’autobús!!!

Després vam parar a vore un pastor i un grullero  que ens van contar coses xulíssimes i interesants ( ja us penjare les entrevistes ) …

A continuación vam al centre d’amics de gallocanta on ens van explicar moltes coses sobre la llacuna i les seves visitants, les grulles !!!!

I finalment, i per fi, vam a Allucant ( és l’alberge on ens vam quedar a dormir) que està situat a Gallocanta. Allí, abans de sopar, el gruller ens va explicar moltes coses més sobre les grulles (també us penjaré l’entrevista… ) .

Ens-ho vam pasar de lo més be , però aixo si, MES FRED IMPOSSIBLE !!!


Ahhhh !!! Que se m’oblidaba !!! Quan tornabem vam parar a Daroca un poble preciós amb molta historia… Allí vam fer un joc  coneixent els llocs mes importants…

I ara si que si, TOTS TORNAREM COSTIPATS !!!! Pero va mereixer la pena !!!

 

 

 

MARIA ADAM MARTINEZ 6è

No hay comentarios:

Publicar un comentario